Hadise - Living In Dreams [Düm Tek Tek] Eurovision 2009 Şarkısı HQ Video ve Mp3 olarak

Hadise - Living In Dreams [Düm Tek Tek] {TRT Yılbaşı Özel - Eurovision 2009 Şarkısı}
------------------------------------------------
Düm Tek TekDüm Tek Tek
(Klip - HQ)(Klip-Alternatif)
Düm Tek Tek
(mp3 olarak)

Öne Çıkanlardan Bazıları....

Slumdog MillionaireAustraliaTransporter 3 (2008)WALL-E (2008)Role Models(2008)CMYLMZ (2008)

Rapidshare Üyesi olmak artık çok hesaplı !!!

Premium üye Olmak istiyorsan Detaylı bilgi: rapidpremiumal@gmail.com

1 Mart 2009 Pazar

WALL·E (2008) Dvdrip axxo



Screen:
Image

Konu :Günün birinde insanoğlu dünyamızı terk etmek zorunda kalsaydı ve giderken birileri son robotun fişini çekmeyi unutsaydı ne olurdu?

Oscar ödüllü senaryo yazarı/yönetmen Andrew Stanton (“Finding Nemo”) ile “The Incredibles”, “Cars” ve “Ratatouille”in yapımcısı Pixar Animasyon Stüdyoları, kararlı robot WALL•E’nin serüvenlerini anlatan bilgisayar animasyonu kozmik komedi macera ile izleyiciyi galaksiler arası yolculuğa davet ediyor.

Image

Gezegenimizi temizlemek amacıyla üretilen robot WALL•E, yüzyıllarca yapayalnız yaşadıktan sonra, EVE adlı bir arama robotuyla karşılaşınca hayatına yepyeni bir anlam gelir. WALL•E ile EVE, galaksiler arası bir yolculuğa çıkarken sinema dünyasının gelmiş geçmiş en heyecanlı ve yaratıcı komedilerinden birisine imza atarlar.

Gelecek kavramının bugüne kadar hiç hayal edilmemiş yepyeni bir vizyonunu sunan animasyon filminde sevimli robotumuz WALL•E’ye, aralarında bir yavru hamamböceği ile hepsi bozuk ve birbiriyle uyumsuz robotlardan oluşan kahramanlar ekibi gibi eğlenceli karakterler eşlik eder.

Image

Sürprizlerle, aksiyonla, komediyle ve duyguyla yüklü WALL•E’nin senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Andrew Stanton üstlendi. Yapımcılığını Jim Morris, ortak yapımcılığını Lindsey Collins gerçekleştirdi. Filmin birbirinden orijinal ve yaratıcı ses tasarımlarını daha önce “Star Wars”, “Indiana Jones” ve “E.T. the Extra-Terrestrial”de çalışmış olan Oscar ödüllü Ben Burtt gerçekleştirdi.

IMDB Top 250: #32
User Rating: 8.7/10 82,142 votes



veya


WALL·E

Hiç yorum yok: