Hadise - Living In Dreams [Düm Tek Tek] Eurovision 2009 Şarkısı HQ Video ve Mp3 olarak

Hadise - Living In Dreams [Düm Tek Tek] {TRT Yılbaşı Özel - Eurovision 2009 Şarkısı}
------------------------------------------------
Düm Tek TekDüm Tek Tek
(Klip - HQ)(Klip-Alternatif)
Düm Tek Tek
(mp3 olarak)

Öne Çıkanlardan Bazıları....

Slumdog MillionaireAustraliaTransporter 3 (2008)WALL-E (2008)Role Models(2008)CMYLMZ (2008)

Rapidshare Üyesi olmak artık çok hesaplı !!!

Premium üye Olmak istiyorsan Detaylı bilgi: rapidpremiumal@gmail.com

17 Mart 2008 Pazartesi

The Departed (2006) Dvdrip

imdb.com da en iyi 38. film olan ve 2006 oscarlarından tam 4 altın heykelcik kazanma başarısı gösteren, Kadrosunda çok sayıda yıldız oyuncuyu barındıran, gerçekten benimde çok beğendiğim bir film.

Cover:


Caps:

Movie info:
http://www.imdb.com/title/tt0407887/

Köstebek (The Departed)
Martin Scorsese’nin yönettiği ve Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson ile Mark Wahlberg’in oynadığı film ‘Köstebek’ (The Departed), Warner Bros. dağıtımıyla gösterime girdi.

İSTANBUL - ‘Köstebek’in hikayesi Asya’da büyük başarı kazanan ‘Infernal Affairs’ adlı Hong Kong filmine dayanıyor. Scorsese’nin cesur suç draması ‘Köstebek’ seyirciyi iki polisin hayatına tanık ettiriyor.

Başrollerini Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Ray Winstone, Vera Farmiga ve Alec Baldwin’in üstlendiği filmi Martin Scorsese yönetti.


William Monahan’ın senaryosunu yazdığı filme Brad Pitt, Brad Grey ve Graham King yapımcı, Roy Lee, Doug Davison, G. Mac Brown, Kristin Hahn ve Gianni Nunnari yönetici yapımcı, Joseph Reidy ise ortak yapımcı olarak imza attı.


Scorsese’nin kamera arkası ekibinde ise görüntü yönetmeni Michael Ballhaus, yapım tasarımcısı Kristi Zea, kurgu ustası Thelma Schoonmaker ve kostüm tasarımcısı Sandy Powell yer alıyor. “The Departed/Köstebek”in müziğini Howard Shore besteledi.

FİLMİN ÖYKÜSÜ
“The Departed/Köstebek” Massachusetts Eyalet Polisi’nin şehrin en büyük suç organizasyonunu çökertmek için geniş çaplı bir mücadele başlattığı Güney Boston’da geçiyor.

Amaç, güçlü mafya babası Frank Costello’nun (Jack Nicholson) egemenliğine içeriden bir müdahaleyle son vermektir.


Güney Boston’da büyümüş olan genç çaylak Billy Costigan’a (Leonardo DiCaprio), Costello’nun çetesine sızma görevi verilir. Billy, Costello’nun güvenini kazanmaya çalışırken, “Güney Yakası”nın sokaklarından gelen bir başka genç polis Colin Sullivan (Matt Damon) da eyalet polis teşkilatında basamakları hızla tırmanmaktadır.

Özel Soruşturma Birimi’nde kendine yer bulan Colin, Costello’yu yakalamakla görevli az sayıdaki seçkin polis memurlarından biri olur. Üstlerinin bilmediği şey, Colin’in Costello için çalıştığı ve suç patronunun polisin hep bir adım önünde olmasını sağladığıdır.


Her iki adam da, içine sızdıkları organizasyonun planları ve karşı planları hakkında bilgi toplarken, sürdürdükleri çifte yaşamları yüzünden oldukça zorlanmaktadırlar. Ama hem gangsterler hem polisler aralarında bir köstebek olduğunu anlayınca, Billy ve Colin sürekli olarak düşman tarafından yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar. Dolayısıyla, kendilerini kurtarabilmek için karşı taraftaki köstebeğin kim olduğunu bulmak konusunda birbirleriyle yarışmaya başlarlar.

YAPIM HAKKINDA
Martin Scorsese’nin cesur suç draması “The Departed/Köstebek” bizi iki polisin hayatına tanık ediyor: Zeki ve iflah olmaz ölçüde hırslı Colin Sullivan, Massachusetts Eyalet Polis Teşkilatı’nın -başlıca hedefi İrlanda mafyasının güçlü babası Frank Costello olan- Özel Soruşturma Birimi’ne kabul edilir.

Sokakları yakından tanıyan, sert Billy Costigan ise haşin mizacıyla ünlüdür. Hatta bu yüzden sonunda rozetini kaybeder ve geri döndüğü Güney Boston sokaklarında Costello’nun çetesine girer. Ama Colin de Billy de göründükleri gibi değildirler; farklı amaçları vardır ve çok tehlikeli bir kedi fare oyununa girişmiştirler.


“The Departed/Köstebek”in hikayesi 2004 yılında ABD’ye varmadan önce, Asya’da büyük başarı kazanan “Infernal Affairs” adlı 2002 Hong Kong suç-gerilim filmine dayanıyor. Filmin ABD’ye gelmesinden kısa süre sonra, William Monahan yapımın Amerikan versiyonunun senaryosunu kaleme aldı.


Monahan bu konuda şunları söylüyor:
“‘Infernal Affairs’i izlememiştim ve senaryoyu uyarlamadan önce izlemek de istemiyordum. Doğrudan Çince senaryonun tercümesinden çalıştım. Çevresinde yeni karakterler yaratabileceğim harika bir ana hikaye vardı. Çin yapımındaki karakterlerin ikiliği çok hoşuma gitti, ama benim uyarlamam tema olarak, insanların hayatlarında gerçekten yapmaları gereken şeyden uzaklaşmalarından kaynaklanan trajediyi esas alıyordu”.



“‘Infernal Affairs’ Hong Kong sinemasını neden sevdiğime çok güzel bir örnek, ama ‘The Departed/Köstebek’ bu filmin yeniden yapımı değil” diyen Martin Scorsese, sözlerini şöyle tamamlıyor:
“Hikayenin yapısı gereği, ‘Infernal Affairs’den esinlendi; ne var ki William Monahan’in yarattığı dünya, Hong Kong filminkinden çok farklı. Senaryo elime geçtiğinde, okumak çok zamanımı aldı çünkü hemen aksiyonu gözümde canlandırmaya, hikaye ve karakterlerin içine girmeye başladım. Benim için en çarpıcı şeylerden biri karakterler ve karakterlerin içlerinde yaşadıkları dünyaya karşı tavırlarının tasvirinde uzlaşma olmamasıydı. Bu filmi yönetmeye gerçekten ilgi duyma nedenim buydu”.

.
.
Önemli Not: Çıkan dosya .ext uzantılıdır. Uzantısını değiştirip .avi yapmanız gerekli.
.

Hiç yorum yok: